Sa sarbatorim luna Martie

21 02 2016

Abia aștept să vină luna Martie.Motivul nu este primăvara și nici rafala de zile ale femeii. Fac o paranteză, eu sunt așa de feminist încât mi se pare foarte denigrator faptul ca există o zi a femeii. De ce nu o zi a omului, în care femeia să se simtă mai egală cu barbatul? Mă rog dar nu despre asta e vorba.

Nu, adevăratul motiv pentru care aștept cu sufletul la gură luna Martie este ziua de 15. Momentul în care o să intre în aplicare legea aia cu fumatul. Eu nu fumez, n-am fumat aproape niciodată, dar am înghițit nori de fum ai altora.

Iar legea asta îmi umple inima de bucurie, o bucurie simceră. Genul ală de bucurie care te face să scoți pula la fumători și să te piși în ciorba lor. Ooo dar poate nu toti fumătorii sunt nașpa, ooo dar legea încalcă niște libertăți ale omului.

Știți ce?

Mă doar fix în cur de nuanțe și libertăți. La câtă muia și „atenția” au dat fumătorii drepturilor nefumătorilor până acum tot ce mă interesează este să îi văd cum se zvârcole în chinurile viciului.

Voi savura cu voluptate următoarele șuturi în cur pe care le voi da găozarilor cu țigara în mână la locul de joacă pentru copii, să nu mai zic cum îmi vor râde ochii ca unui bunic fericit, când voi vedea sleahtele zgribulite în frig și ploaie fumegându-și ultimele urme de plămân.

AMR câteva zile muiștilor!

În încheiere atât mai am de zis.

Muahahahahahahahahahahahah

Să mă beți le oua!


Acțiuni

informatie

6 responses

26 02 2016
Creatura Visatoare

Cea mai buna lege din ultimii ani ! 🙂

29 02 2016
VreauUltimulLoc

Da

29 02 2016
clujanu

Abia aștept să-i spun nevestei să iasă afară la țigară!

4 03 2016
HopeLess

:))) Mesajul de incheiere e de milioane… :)))

15 03 2016
Renata Carageani

Ești foarte tranșant pentru cineva care vrea ultimul loc! 🙂
Imaginează-ți, sunt unul dintre acei necunoscuți (fumători) care de mâine o să-ți bea ouăle. Măcar sunt „bio”?

Nu-mi placi mai puțin fiindcă „AMR câteva zile, muiștilor!” E OK. Te-ai relaxat după ce-ai strigat asta? Atunci e bine.
În următorul articol ai perfectă dreptate: un copil nu trebuie îndopat, cu riscul că borăște tot și-o ia de la cap. Un copil e un OM format mic. Asta nu-ți dă dreptul să faci pe dictatorul cu el. Nu m-am mai atins NICIODATĂ de lapte, din ziua în care am avut dreptul să aleg.
Dar cunosc o fetiță de 8 ani, care arată ca o fetiță de 6 și e dezvoltată intelectual ca o fetiță de 5 pe care mama ei a hrănit-o doar cu ce a acceptat: un păsat semi-lichid de carne de pui și legume la care s-au adăugat cartofii prăjiți, gogoșile pudrate cu zahăr, punga vidată cu mini-croasanți și cașcavalul pane congelat, semi-preparat. Plus micile iaurturi Danone cu fructe care conțin atâta industrie chimică de sinteză că te miri unde mai încape, în degetarul ăla de plastic, iaurtul. Când, din bucătăria after-school-ului miroase a ciorbă de vacă și-a salată de roșii cu castraveți, fetița vomită și mămica ei o ia acasă. Îi fierbe un crenvurșt și o recompensează cu o gogoașă cumpărată din drum, că n-a continuat să vomite și-n mașină.
Adevărul, cred, e undeva la mijloc, prietene. Și la cum hrănim un copil mic, și la cum dăm muie fumătorilor.

16 03 2016
VreauUltimulLoc

Lucrurile trebuie interpretate contextual, muia este metaforica pentru dezinteres. Am 34 de ani de primit si de azi poate imi vine randul sa stau de partea cealalta a baricadei, in care pot sa fiu complet dezinteresat de dorintele si drepturile altora. Iar asta pentru ca s-a dat o lege nu pentru ca i-a pasat cuiva din randul fumatorilor. „Strigatul” a avut intentie terapeutica ai intuit bine.

Legat de partea cu hranitul, eu spun ca trebuie lasat copilul sa aleaga din variante normala si sanatoase. Nu din gogosi si crenvusti, e clar ca idioti extremi vor exista mereu dar pentru asta se dau premiile Darwin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat: