Se poate intampla oricand

28 08 2015

Închipuie-ți tăișul lucind în raza lunii. Închipuie-ți fiorul ce-ți sfredelește carnea. Închipuie-ți cum orice pas greșit îți poate fi și ultimul.

Timpul se dilatarea și frica altădată paralizantă te face brusc mai viu, mai viu decât ai fost vreodată. Senzația viscerală că n-ai trăit destul. Dorința furibundă să mai prinzi un răsărit, măcar unul. Respirația gâfâită te face să te îneci. Sunete guturale îți ies involuntar cu fiecare fentă și salt din calea arzătoarei lame. Sângele se prelinge în urma fiecărui contact dar nu mai simți nimic.

Ai pupilele dilatate și dinți încleștați, senzații primordiale te cuprind dincolo de orice așteptare. Pândești cu ferocitate orice șansă de a întoarce roata. Nu ai rate, nu ai job, nu ai ‘ifon’ sa dai like & share. Ai câteva clipe decisive dacă mai ai câteva clipe.

Pentru o clipă oarbă aproape ai prins mâna, ce lama mânuiește, dar de atâta sânge nici priza nu mai ai. Și a alunecat lăsându-te îngrozit.

În mintea-ți frenetică se închide ușă după ușă cu sunet sec. Rațiunea îți subliniază lipsa de șansă. Moment în care, fără altă ieșire, ataci. Cu ochi turbați de fiară încolțită, cu dinții strânși și împroșcând salivă o faci fără o clipă de gândire.

Arunci un zar în întuneric.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: