Man of tai chi

13 12 2013

Băi oameni buni, băi fraților și surorile mele, bă așa ceva nu se poate. M-am uitat la mizeria absolută a cinematografiei. Un film așa de prost că face de rușine nota 6 pe imdb.

M-am uitat la el pentru că mi-a zis cineva că e prost. Am vrut să mă conving, să nu faceți aceeași greșeală și voi. Dacă deja îl aveți pe calculator ștergeți-l înainte să fie prea târziu. Cred că mi-au mucegăit bytes ăia.

Joacă și agariciul ăla de a jucat în matrix, alesul și culesul. Frățioare ce penibil e. O arde așa serios și sobru în tot filmul, cu fața aia a lui de adolescent înveterat în labă, și-își îngroașă așa vocea să pară mai dur.

E groaznic, sau mai bine gruaznic.

Dar asta nu e tot, după ce că are un scenariu retardat mai e și plin de niște faze d-alea propagandiste grețoase. Niște reclame la chinezi cum ar veni. Și una la touareg, deci voi vă puteți închipui ceva mai penibil?

Se înbogățește eroul principal, un smar2 de 1,5m care îi bate pe toți în scheme bășite și inutile, și-îi vine să arunce cu banii. Merge la dealer-ul de mașini și își ia frate un vw touareg. Adica asta ar fi la chinezi miezul, cred.

Scenele de bătaie sunt desene animate, cu trucaje d-ale proaste de fac fizica să vomite, scenariul e tern și lipsit de sens. Actorii joacă precum niște cărpe trase cu ațe. Bă, vă zic, e coșmar.

NU e nici măcar genul ăla de film să zici că e cel mai urât și să merite prin asta să-l vezi. E cel mai urat prin faptul că e și plictisitor și prost făcut și lipsit de sens și plin de clișee bășite și enervante.

Deci nu, nu, nu, nu încercați sa-l vedeți. E ca și cum ai lua o gură de căcat să vezi cum este. NU vrei să vezi cum este, este nașpa și atât.

 

Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

14 12 2013
NONO

Zău? Aşa crezi tu că ai văzut un film prost? Hm! Săptămâna trecută, fiin’că nuş’ ce prostie făcusem sau zisesem, sau mă uitasem cumva, chiorâş, Dacti m-a pedepsit si m-a pus la tv să văd un film cu gechi cean mai bătrâior şi cu mustaţă şi cu un băieţel negru, un fel de karate kid, în care o afroamericancă se mută cu serviciul în china zilelor noastre şi băieţelul ei ajunge din ciuca bătăilor, datorită antrenamentelor cu instalatorul gechi cean, care era trist că-i muriseră nevasta şi copilul într-un accident auto, ajunge – ziceam, campion de ceva lupte de-alea tradiţionale chinezeşti: cumfu, taipei, fengşui… înţelegi tu! De-alea care îţi întăresc spiritul de chinez din tine, răbdarea, voinţa, îţi ridică pragul suportabilităţii la durere până acolo unde un picior rupt DE TOT te doare… de fapt, nu te doare: te sâcâie niţel ca un coş pe care l-ai zgârmat şi-a făcut puroi. 1/5 din film a fost cu antrenamentele copilului, 4/5 a fost clip publicitar turistic pentru vizitat china.
Nu-mi închipui ce credit neperformant luase regizorul sau scenaristul sau amândoi de la vreo bancă chinezească şi cum se reeşalonaseră ratele, dar la final, crede-mă, mai aveam un singur dor: să mă mut în china şi s-o vizitez până mor. 🙂

14 12 2013
VreauUltimulLoc

Mai l-am vazut si eu pe ala acum ceva timp, crede-ma ala e ani lumina peste acesta. Ala macar si-a rupt piciorul astia isi carau pumni in gura si nici nu le curege sange, cred ca nu era voie cu sange in scenariu.
Nu te duce in china ca e uratel acolo, nu mai au apa potabila in rauri nu vezi cerul de fum…

Ps: sa stii ca nu e chiar asa greu sa induri durerea de la o fractura, atata timp cat esti pompat cu adrenalina momentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: