Scrisul meu

31 10 2013

Bun, acum înainte de a mă apuca să-mi remodelez scrisul trebuie să stabilesc unde mă aflu.

Atăt ca și stil cât și ca viteză de a scrie. Este evident că pot să scriu mai citeț dacă mă forțez să o fac încet. Dar scopul nu este să fac caligrafie cu viteză de o literă pe minut. Scopul este să ajung la un scris funcțional, citeț, și estetic în acelși timp.

DSC01490

Așa că am scris o pagină de caiet de caligrafie tip doi copiind începutul textului trecut, m-am conometrat să văd în cât timp am reușit să o scriu.

5 minute și 19 secunde mi-a luatDSC01492

Deci, după ce îmi voi alege cum vreau sa arate literele, voi lucra la dexteritate până când voi scoate acelați timp cu noul stil. În teorie pare un plan bun, să vedem cum se aplică și în practică.

Acum să ne și distrăm puțin cu niște poze.DSC01493


Acțiuni

informatie

9 responses

31 10 2013
zElle

Am facut si eu, acum un an si ceva, ceva asemantor, dar dintr-o ambitie mica,mica, cat o rezerva de stilou, ca pot scrie si cu mana stanga ”frumos”&lejer

31 10 2013
VreauUltimulLoc

Si, nu e amuzant sa te apuci sa inveti ceva?

31 10 2013
zElle

amuzant, amuzant..dar cat de sanatos

31 10 2013
melculdeosebit

ca idee, poti incepe sa ramai intre liniile caietului.Adica alea mici sa ramina intre liniile continue si cele inalte sa ajunga la alea punctate. Asta asa ca exercitu tehnic.O sa vezi ca deja o sa arate mai ingrijit :)Apoi fiecare litera o poti face in stilul tau, nu e obligatoriu sa le scrii ca in abecedar. Si eu mi-am modificat scrisul de-a lungul timpului, pentru ca imi placea mai mult cum arata o litera intr-un fel sau altul. Acum in scrisul meu de mina sint destule litere ca cele de tipar, spre exemplu, legate de celelalte sau nu.Nu trebuie neaparat sa scri ca la clasa I fara sa ridici mina de pe foaie pina termini cuvintul 😛 Personalizeaza fiecare litera, sa te defineasca 🙂

31 10 2013
VreauUltimulLoc

Acesta este si planul ;).

2 11 2013
Annaisss

Interesant, sunt curioasă de rezultate. Ar trebui să vedem o poză și cu ce stil ți-ai ales…să vedem spre ce progresezi.

5 11 2013
VreauUltimulLoc

Nu am ales inca ceva, aleg fiecare litera in parte cand ajung la ea in functie de ce imi place si ce simt. Asa ca nu am ce sa arat inca.

6 11 2013
cruela8

E un fel de terapie „hobbyul” asta al tau. Am avut si eu o perioada cand mi-am achizitionat carti de colorat si culori. Ma straduiam sa nu depasesc si culoarea sa se aseze uniform si doar pe alocuri in umbre. De fapt cred ca ai nevoie de un bloc notes cochet si un instrument de scris mai casual. Tie iti vin idei tot timpul zilei pe care le uiti pe parcurs. Tot felul de idei care se pot imbraca intr-un text folositor pentru cei care te citesc.

6 11 2013
VreauUltimulLoc

Teoretic ai dreptate practic nu prea pot sa stau sa notez idei la munca :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat: