Literatura

12 02 2013

Și-a purtat penița într-o succesiune de ace de par, mai ceva ca pe unul dintre cele mai feroce circuite de formula unu. A lăsat în urmă gânduri și idei, în cel mai bun caz înțelese măcar de el, dar cu siguranță interpretate de mulți.

La final se așterne un fals sentiment de comuniune sau zâmbetul cald de multumire, când crezi că recunoști în alții ce ai găsit în tine, peste ceea ce a fost cel mai adesea doar un exercițiu de imaginație.

Putem încerca să dăm însemnătăți înalte sau înțelesuri profunde, putem să participăm la extinderea acestui vis. Putem să discutăm despre el ca și cum ar face parte din realitate să introducem visul în realitate, deși la o analiză mai atentă mereu vom identifica dimensiuni lipsă.

Dar până la urmă totul este un joc, o tigară fumată din plictiseală. Să folosești ca și repere în viață astfel de tablouri romantice e la fel de copilăresc ca un joc  în nisip.

Anumite idei utile, cu siguranță că pot fi găsite, dar în final vorbim de o pauză de cafea, o ciocolată pentru minte.

Ce vreau să spun cu asta? Nimic, căută prea multe răspunsuri prefabricate când adevărata cocaină este căutarea proprie sau poate că nici aia.

 


Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat: