Evenimente pe facebook

7 02 2013

Bă, se vede treaba că cineva trebuie să pună orânduire în etica de facebook. Aici vine rolul meu!

Ok, am înțeles că acest rahat ce îți dă iluzia socializării ne ocupă la toți din ce în ce mai mult timp.

Am înțeles că până la urma se poate face și câte ceva util cu el. Nu, nu mă refer la pozele cu toți muribunzii la care cerșiți like ca niște lobotemizați. Nu-i ajutați, în realitate, doar DEsensibilizați pe toată lumea la orice caz de genul. Dar creierele mici nu se chinuiesc să înțeleagă rezultatul acțiunilor lor. Ele trăiesc instincual și în general prost.

Așa… să mergem mai departe, unul dintre puținele aspecte cu adevărat utile pentru tine, generatorul de like-uri pe facebook, este ca poți să faci un event, să spui lejer la o sută de cai frumoși că se dă strângerea într-un anume loc.

Cam ca pe vremea vieții satului, unde orcine putea să strângă satul undeva daca stârnea un zvon interesant. Cum ar fi o bătaie sau o nuntă sau un linșaj, depinde de perioad și gustul sătenilor pentru sânge.

Ei, și pe lângă faptul că poate să dea de veste pentru simpla utilitate a informării, inițiatorul poate să facă și o estimare despre amploarea manifestării.

Pentru asta programatorul de la facebook, în naivitatea sa inginerească, a pus trei stări și o nonstare. Eu sunt programator și știu ce vorbesc. Ăsta e reflexul.

  • Viu
  • Nu viu maică
  • Poate ajung
  • Și mă doare în pulă

Din punct de vedere logic totul este corect, dar se ignora existența acelor muiști, băgători în seamă, care sunt cultivați de facebook ca iarba de afgani.

Cele vite , vor mereu să se simtă că participă, să dea și ei un like (ca să-l inflaționeze), să aibă o listă de prieteni pe care nu-i cunosc cât mai mare, să te invite la jocuri de cacat, să scrie pe peretele tău.

Înțelegeți unde bat? Acei cretini generatori de trafic pe fb, de în 5 minute nu poți să mai găsești ceva care te interesa cu adevărat. Aceste exemplare cretine trebuie coase cât mai repede din lista de news.

Cum a dat un link la o poza cu batrâni care se țin de perfuzie romantic și a scris ‘Drăguț <3’, cum le dai unfollow.

Divaghez, deci atunci când face cineva un event, invită 500 de persoane, din ăia 30 zic ca nu vin, 15 că vin și 30 de muiști atroce zic că POATE.

Pe principiul că ei știu clar că nu vin, dar cine știe prin ce întorsătură ciudată a sorții urmează, poate îi teleportează acolo o putere divină. Caz în care, daca nu ar avea pe facebook setat statusul că poate…. ce ar mai fi?

Nu o să fie ca și cum vin neinvitați?

Nu muiștilor!!! Trebuie să țipi la omul prost, nu pricepe subtițilăți.

Singura motivație ca să dai „că poate” este când este mai mult ca sigur că ajungi dar ești puțin psihotic și vrei să pui răul înainte. Altfel nu dai nimic. Muie!!!

Nu dai nimic. E clar?

Daca nu știi încă ce faci în ziua aia e semn să nu dai nici un răspuns la event. Că nu te-a luat nimeni la întrebări cu invitația de nuntă în mână, să te fâstâcești că nu știi ce să minți.

E de bun simț să faci așa. Dacă există mai mulți indeciși decât deciși pentru participarea la un eveniment înseamnă că dobitocii fără ocupație și-au făcut simțită prezența.

Ia să punem noi mâna să folosim cât de cât responsabil acest instrument menit să ne spele pe creier.

Reclame

Acțiuni

informatie

6 responses

8 02 2013
Andreotti

N-ai țiglele pe casă dar să mor dacă n-ai dreptate!!!

9 02 2013
Rareș

Hahaha, subscriu.

15 02 2013
ilinca

te-ambalezi cam tare, da’ tot imi place de tine 🙂

16 02 2013
VreauUltimulLoc

asta pentru ca nu ma cunosti :))

4 03 2013
ilinca

true that, dar te citesc si sper c-o sa ma prind cum esti, zic…

26 03 2013
ultimulloc

like, like!!! muisti atroce =)) sau poate nu? nu ma pot decide, se poate si un maibi like? 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: