Logica elementara

30 07 2012

Nu vroiam să scriu nimic despre acest subiect, dar prostia unora este atât de mare încât dacă nu spui nimic despre ea simți că te sufoci.
Logica elementara despre referendum

  • Romanii care au boicotat referendumul sunt singurii oameni atât de proști încât sunt capabili să se supere că au fost întrebați ce vor.
  • Românii care au boicotat referendumul sunt oamenii atât de proști încât se bucură că au fost avantajați de un sistem ce a făcut frauda electorală și la cheremul căruia sunt și mâine, dar care le-a servit opțiunea azi.

Explicație pentru proști:
Un vot democratic implică 3 opțiuni valide.
1. Ești de acord cu ceva.
2.Nu ești de acord cu ceva.
3. Nu te interesează. Da, că nu te interesează este o opțiune validă în democrație și este o opțiune distinctă. Nu este NU, nu este DA.

Dacă cineva ia o opțiune validă și o schimbă în alta, pentru a îi servi proprilor scopuri acesta este furt electoral. La referendum toți cei care au votat, nu mă interesează, au fost trecuți forțat pe NU. Asta este definiția ca la carte a furtului electoral.
Așa că toți cei care au vrut să zică NU dar au zis nu ma interesează, profitând de conjunctura penibilă a pragului electoral și-au dat acceptul tacit la furtul electoral și la nesocotirea păreri celorlalți concetățeni. Sunt acei oportuniști penibili de care tot ei în alte zile se dezic. Sunt voluntarii români care au plecat cu telefoanele de la jocurile olimpice, sunt amatorii de mită, sunt hoții mărunți și caracterele slabe care pentru 1 leu vechi sug pula cu tot cu coaie. Sunt jegul care sufocă societatea românească. Să nu uităm sunt cei care vor fi futuți în cur mâine de sistemul pe care l-au ajutat azi să fure. Pentru că logica și verticalitatea lor elementară este înlocuită de oportunism. Astă e cel mai mare semn de prostie pentru cineva care nu este plasat statistic vorbind mai des în situația favorabilă.
Sunteți șeful de camera din lagărul de evrei, sunteți politicianul corupt, sunteți controlorul de la garda financiară și avocatul corupt și pe deasupra mai sunteți și mândrii de asta și o strigați sus și tare cu impresii de dreptate. Cuvântul dreptate și adevăr se transformă în căcat în cura voastră și azi aveți gura plină de căcat.

Pentru că dobitocii nu au dreptul la o opinie și nu au voie să tragă concluzii, că îi deranjează, reiau. Cei care s-au abținut, pentru că nu au avut o opinie despre subiect, sunt votanți perfect legitimi. Aici nu e vorba de ce anumei ai votat(chiar și prin neparticipare) ci de faptul ca ți-ai camuflat opțiunea ta în altă opțiune și astfel te-ai pișat pe opțiunile corecte ale altora. Le-ai anulat pentru că de data asta oportunitatea ți-a permis.


Acțiuni

informatie

3 responses

31 07 2012
cerbu

e bine ca la fotbal ne pricepem cu totii, hai otelul muie steaua

31 07 2012
VreauUltimulLoc

o fi, dar eu nu ma uit la fotbal si aici nu e vorba de politica.

31 07 2012
puck

cel puţin 7 milioane de votanţi sunt la fel de furioşi ca tine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat: