Desenul 10

21 10 2010

Desenul 10

Am finalizat desenul cu numarul 10. Timp de lucru cca. 8-10 ore. Am încercat să desenez o barbă cu fire albe.

Desenul e facut pe hartie A3, din bloc de desen in spatele careia am pus un grid cu patratele de 3 cm pt a pastra proportile.

Am folosit creioane mecanice B,3B,7B guma plastica, pix cu guma pentru detalii si sablon din plastic transparent pentru a sterge firele de par.


Acțiuni

informatie

6 responses

21 10 2010
Desenul 10 - Ziarul toateBlogurile.ro

[…] Desenul 10 Thu Oct 21, 2010 10:32 am Desenul 10 Am finalizat desenul cu numarul 10. Timp de lucru cca. 8-10 ore. Am încercat să desenez o barbă cu fire albe. Desenul e facut pe hartie A3, din bloc de desen in spatele careia am pus un grid cu patratele de 3 cm pt a pastra proportile. Am folosit creioane mecanice B,3B,7B guma […] […]

21 10 2010
anaid

🙂 seamana bine.

23 10 2010
scorpio72

autoportret?
oricum,un desen reusit.

1 11 2010
Cristescu Bogdan

Apropo de asemănări … dacă tot faci o replică la ceva, desen fiind, nu poţi să pui o poză cu originalul? Cum pot să observ diferenţele când nu am cu ce compara? Sau trebuie doar să apreciez ceea ce îmi oferi şi să nu spun nimic?

Sincer, nu pot să am o părere, nu pot să apreciez ce ai realizat ci doar să recunosc că desenezi. Oricine poate desena, deci nu oricine poate face ce faci tu, mai exact doar tu ai făcut ceea ce tu ai făcut, logic, aşadar, dând frâu liber acestei observaţii, faci incompletă aprecierea, limitându-ne la rezultatul creaţiei tale. Nu putem, noi cei care te observăm, să trecem dincolo de acest tablou. Pur şi simplu nu cunoaştem nimic căci tu ne dai cum se spune praf în ochi.

Te rog, luminează-ne şi lasă-ne să cântărim talentul tău, real şi fără prejudecăţile tale în cadru …

1 11 2010
VreauUltimulLoc

Marea majoritate sunt poze luate de pe net. Pe care le-am desenat sa vad daca pot desena anumite chestii. Pozele nu stiu de unde mai sunt si nu vreau sa imi bat capul cu drepturi de autor sau mai stiu eu ce.
Asa ca va trebui sa va multumiti cu niste desene pur si simplu.
Unde mai pui ca poate voi ajunge sa desenezi si din imaginatia mea :).

2 11 2010
kaos

ce baiat bun
hi hi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat: