Unde-i doctorul Andrei când ai nevoie de o fișă de internare?

26 07 2010

Bă aș putea să scriu un post tare amuznat. Aș lua stirpea femeiască la șuturi de nu s-ar mai vedea om cu persoana, dar totuși e ceva ce ma reține.

Simt că îmi scapă ceva în povestea asta, iar cât timp lipsesc piese nu pot da un verdict acuzator. Deci urmează un post nedistractiv.

Să revenim la faptele concrete, des întâlnite de toți cei ce au o relație și care locuiesc cu cineva, conflicte privind treburile casnice.

Deși sunt ceva comun și mulți le privesc ca pe un dat, ca pe o fatalitate prin care treci vrând-nevrând, eu sunt puțin fixist aici. Nu accept să se răstească femeie la mine pentru că nu am făcut ceva. În general sunt răbdător și destul de moderat în reacții. În schimb aici îmi ating limitele foarte repede.

Dacă e să privesc problema din simplul punct de vedere al dreaptății e ușor de ajuns la o concluzie greșită. Pentru că subiectul e unul dintre cele în care amândoi au dreptate și amândoi greșesc.

Îmi fac partea mea de treburi casnice în același timp uit partea mea (ca orice bărbat) de detalii. A mea 99% din cazuri le face ea sau le tace în ea. Dacă mi se atrage atenția asupra unei omisiuni nu reacționez urât rectific sau zic că voi încerca să fac mai bine data viitoare. Deci sunt un bărbat model ce să mai. Clar că eu am dreptate dacă femeia se umple de spume pentru mai știu eu ce nimic (că am lasat perdeaua de la duș nu știu cum sau că am ales să zac azi în loc să dau cu aspiratorul).

Așa reacționam până acum, și mă certam cu argumente și construiam o pledoarie inutilă. Oricum în genul ăsta de certuri nimeni nu asculta pe nimeni. Cearta mereu degenera și o luam pe arătură fără sens.

Așa că am decis o abordare diferită. Am zis să rămân calm, să nu mai încerc să mă apăr că oricum logica nu ajută la nimic. În schimb socoteala nu s-a potrivit pentru că se pare ca femeia e intuitiv nenorocită  când e vorba de așa ceva. M-a frecat de așa manieră încât calmitatea mea s-a dus pe pula, sau pe învolburata de inundații apă a sâmbetei mai ceva decât cășile moldovenilor.

Odată liniștea lacului de munte tulburată a mai durat câteva secunde până ce din vocea calmă cu ușor tremur de nervozitate a răbufnit tunetul vulcanului islandez și probabil că trei vecini de la etajele superioare au scăpat oul faberge de marginea pianului. Că așa e in Rahova, numai nobilime pe acolo. Oricum a tăcut instant. Normal că eu am devenit ăla rau și așa mai departe, ne-am împăcat apoi,  recunoscându-ne fiecare greșelile.

Deci problema nu e de fond ci de formă. Inevitabil femeia are în ea sămânță de nebunie și de ilogicitate. Nu o zic eu ci o zic toți bărbații și toate femeile (alea care nu sunt de acord le întrebi la băutură și le înregistrezi). Dacă vrei femeie trebuie să o iei așa dilie, că e genetic cred ca vine cu heterozomul ăla al ei.

Nebunia ne putând fi oprită înseamnă că trebuie să existe (nu accepta problemele fără rezolvare asta vine cu heterozomul meu =)) ) o metodă de a o controla. Cum de vorba bună nu merge de vorbă rea iar nu e bine înseamnă că ceva îmi scapă.

Vă dați voi seama cum mă cert eu? Sunt total nehotărât, ea se agită ca pepsi-ul iar eu mă gândesc să o bat (pe asta nu am încercat-o încă dar sunt gata să gandesc outside the box la o adică), să o înjur, să îi explic, să o ignor?

Adică sunt muncit de gânduri și alegeri în momentele de maximă încordare. Normal că asemenea atitudine o irită și mai mult. Ultima oară cică ma enervezi de nu mai pot, ce vrei să spui că așa calm ești tu? Mai bine da-mi una decât să îmi vorbești așa că simt că nu ești tu.

Măi femeie nu sunt calm, încerc să înțeleg ce anume vrei, sunt preocupat cum să te apăr de tine însuți. Dar pe zi ce trece ajung la concluzia că de fapt ăsta e năravul femeii. Provoacă fără motiv să simtă că are cine să o strunească.

Sunteți nebune, da’ pentru că e fapt știut, cumva nu mai e vina voastră. Tot corvoada bărbatului a devenit și drăcia asta. Un bărbat adevărat trebuie să își ție dihania în ham și să devină ăla rău iar femeia de fapt apreciază treaba asta dar nu prea recunoaște de bună voie (da dacă le prinzi la băutură mai zic).

Pentru voi are sens ?!?!?


Acțiuni

informatie

10 responses

26 07 2010
Helena

bine maaaa, little brother, fii tu ala rationalul si calmul si gloriosul, fute-le tu pe toate!
p.s. comentariu lasat de o femeie absolut normala si calma prin definitie, ihihihi.

26 07 2010
vreauultimulloc

Toate sunteti normale pana la proba contrarie, care bineinteles va aparea la un moment dat.

27 07 2010
veutzu

„femeia e intuitiv nenorocită când e vorba de așa ceva” – :)) :))
Problema se poate rezolva, din pacate, numai si numai prin metoda Rod Stewart. Care, dupa cum stim, a declarat la un moment dat: „Decat sa mai divortez o data, mai bine iau direct o femeie care nu-mi place si-i dau o casa”.
Da’ poti?…

27 07 2010
vreauultimulloc

o femeie care nu iti place poate cel mult sa fie vag enervanta, una care iti place poate duce nervi pe culmi nebanuite;)).

27 07 2010
veutzu

Era o hiperbola 😀 Da’ stii si tu 😉

27 07 2010
Crash

cu o vaga legatura cu subiectul de mai sus si pt ca tot am vorbit noi de Jung azi, stii ce zicea omul? „Prefer sa fiu intreg, decat bun” 🙂

27 07 2010
Sami

sa-mi schimbi numele in blogroll 😀

27 07 2010
vreauultimulloc

Vrei sa te trec Sa-mi? =))

28 07 2010
Crash

nu, ai putea sa scrii: s-A-mi :))

28 07 2010
candyyshop

face sens ce zici, ca femeia, orice ar zice ea pe gura, vrea sa fie dominata, sa simta ca nu e chiar de capul ei pe lumea asta, ca atunci cand o ia razna (si stie exact cand o ia razna, da’ e sadica) exista cineva care sa-i taie elanul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat: