E bine și așa.

19 03 2010

Bă, femeia când vrea să îți dea muie ți-o dă cu stil. Ți-o dă de așa natură încât te face să o înghiți cu ochii în pământ. Ăsta e un talent deosebit. Un barbat nu știe să facă asta. Noi suntem stupizi și simpliști când e să dăm o muie forțată apoi ne asumăm fapta și chiar dacă nu o regretăm ne luăm rolul de ăia răi. Apoi îl purăm așa cu o oarecare părere de rău, gen compasiune pentru victimă. Vorba aia, las-o frate că o fi durut-o și pe ea.

Ele au clasă frățioare, te rup pe genunchi și o fac așa grațios că tot tu te simți ăla prostul dacă cherțăi pe parcurs. Până acum nimic de zis 1-0 pentru sexul frumos.

Totuși e nevoie și de puțină atenție să nu vă ia valul pe parcus, că sunteți cunoscute pentru lipsa de cumpătare. Ai văzut cum un barbat fumează de 5 ani și ajunge la 15 tigari pe zi iar o femeie într-un an ajunge să sară de un pachet.

De ce zic că e nevoie de cumpătare, pentru că bărbatul ia 100 de picioare în gură și nu se plânge, că asta e menirea lui să aibă capul tare. Dar când îți zâmbește și îți întinde mâna iar tu îi scuipi în palmă (că erai înainte de ciclu sau ai ascultat melodi de kkt de la vama veche ca nu ai chef azi) o să fii surprinsă cum îl dresezi mai rapid ca pe un labrador.

Lucru bun doar dacă învață comanda care vrei tu.

Eu în 5 ani de mma doar o singură dată am picat la pământ(și acolo am rămas)  dintr-un călcâi în ficat. După ăla cotul drept nu a mai părăsit zona de protecție niciodată. Nu văd de ce la un gest urât aș reacționa mai prost.

Până la urmă fiecare își urmează natura proprie.

Așa sunau gândurile mele aseara. Dar nici nu am apucat să termin bine că a urmat un masaj și am uitat despre ce era vorba.

Oricum ideea se menține așa la modul general. Prin urmare o consemnez aici la catastif. Nu știu dacă e avertizment sau semn de carte, nu contează dacă l-am scris în eter cu el.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

7 responses

20 03 2010
Jorjette

Cred că este doar un semn de carte…

20 03 2010
VreauUltimulLoc

Pentru faptul ca a recunoste cand ai gresit nu e asa de greu.

20 03 2010
ceacarete

eheheee… bine de stiut… masajul rezolva… am insemnat si eu la catastif… ioooi…

si… hmm.. ai dreptate….lipsa noastra de cumpatare in anumite situatii face parte din capitolul „trist, dar adevarat”…

but… u can’t live without us, right? so, you’ll have to learn to live with us…

20 03 2010
VreauUltimulLoc

Dar nici nu vreau sa traiesc fara voi. Cum am spus fiecare isi urmeaza natura proprie, daca dai cu sutu in caine el va baga coada intre picioare cand te vede.
Depinde ce caine vrei sa ai unul care te linge sau unul care tremura intr-un colt.
Iti dai seama ca e o metafora nu foarte reusita, ca nu o sa tremur vreodata intr-un col ci pur si simplu ma racesc de oamenii care ma trateaza dupa toane si nu isi asuma asta. Caci pot sa duc foarte bine o afirmatie de genul acum nu ma simt in apele mele asa ca nu pot interactiona cu tine. Dar halesc foarte greu un sut in cur asa fara explicatii.

20 03 2010
ceacarete

Dupa 9 ani de conviventa, mai mult sau mai putin, draga nene vul, ar fi trebuit sa intelegi ca nu ai ce face. Si nici nu trebuie sa iei orice tampenie de-a noastra drept ceva personal.

Cred ca asta ar trebui sa fie lectia numarul 1 pentru voi, masculii.

Suturile in cur fara explicatii sunt specialitatea majoritatii femelelor… de asta exista masajul… 🙂

21 03 2010
VreauUltimulLoc

Sunt de acord, numai sa nu fie perioada de timp prea mare intre actiunea a si b. Ca si in noi, primitiv asa cum suntem tot mai colcaie niste sentimente.

21 03 2010
ceacarete

important e ca pana la urma exista actiunea b… nasol era daca trecea la c… care e c? ei bine, aia in care te intreba de ce dreacu esti suparat si nu mai vorbesti cu ea… avand in vedere ca se considera complet inocenta 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: