Vals

11 12 2009

Au intrat în mașină, ea și-a dat haina jos și au început să vorbească banalități. A întors-o jumate cu spatle spre el i-a dat parul într-o parte,  a început să îi maseze umerii. Ea își legăna ușor capul încercând parcă să simtă masajul mai bine. Îi privi gatul fin care se ivea de sub bluza. Începu să îi maseze baza gântului se amestecau sentimente de drag cu rememorări pasionale. Îi prinse fruntea în palmă și continuă masajul urcând ușor spre ceafă. Lăsă mâna să se piardă în părul ei, ea gemu de plăcere.

Îi era foarte dragă, o găsea deosebit de senzuală și chiar dacă nu putea avea mai mult gândurile nu i le contabiliza nimeni. O cuprinse ușor în brațe, ea nu se opuse. A închis ochii și au tăcut, rula un cd cu valsuri. Pentru prima oara a ascultat cu adevărat un vals.

De fapt nu l-a ascultat i-a picurat in sange fiecare schimbare de tot fiecare acord. Cu ochii închiși a vizualizat cum a dansat acel vals împreună cu ea. Au vibrat în perfecțiunea acelui moment s-au privit în ochi și sau despărțit fără păreri de rău. Nici un dar, dacă sau poate nu le-a tulburat gândurile.

Reclame

Acțiuni

informatie

11 responses

11 12 2009
Jorjette

Au intrat în maşină, ea şi-a dat haina jos, şi tu i-ai urmărit :)..

11 12 2009
VreauUltimulLoc

Fantezie draga, fantezie…

11 12 2009
Jorjette

Mă întreb,fanteziile nu sunt nişte proiectări ale minţii, nişte imagini pe care aceasta le creează pentru a ne cere ceva ce credem că nu putem avea? Crezând că nu putem avea, acestea ajung să ocupe un loc important in noi, şi aşa uităm să vedem ce avem?…ce spui?

11 12 2009
VreauUltimulLoc

Poate, sau sunt ceva ce imaginatia noastra creeaza din memorie cu imagini vazute in filme cu cu cu….. si putina ingredient secret x.

11 12 2009
Papillon

avea deci dreptate cand spunea cineva ca te-ai indragostit. acum stim ceva mai mult: atre gatul fin si… par.

11 12 2009
VreauUltimulLoc

Suna inconfundabil :)).

11 12 2009
lollitta

din fericire (sau nefericire, cateodata) gandurile nu ni le poate vedea nimeni. cateodata momentele de genul asta pot ramane in memorie mai intens decat cea mai buna noapte de sex…

11 12 2009
VreauUltimulLoc

sau decat dupa noaptea cu cel mai bun sex :D.

11 12 2009
Jorjette

Sau aşa, ne uităm la prea multe filme. De ce noi femeile suntem în căutare de romantism, filmele asta vând, şi nu numai.

11 12 2009
Ade

no woman no crai
nevasto

11 12 2009
VreauUltimulLoc

Nu stiu asta, eu nu plang.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: