Muzică

8 11 2009

Am fost într-un restaurant în București, Hanul voievozilor se intitulează, restaurantul în sine nu are nimic special, e genul ăla cu specific românesc.

Ceea ce în schimb îmi place foarte tare acolo sunt lăutarii. Fac un spectacol foarte mișto. Când zic lăutari nu vă gândiți la un țigan cu orga care cântă manele. Vorbesc de țambal,vioară, nai contrabas.

Oamenii cântau numai muzică populară și câteva chestii gen ciocârlia și rapsodia română. Dar făceau un show super tare. Violonistul a cânta cu vioara la spate a pus un client să țină arcușul și el cânta cu vioara pe arcuș. Naistul a cântat la o sticlă de bere, țambalagiul a cântat legat la ochi. Prestația lor per ansamblu a fost ceva foarte plăcut, de câte ori i-am prins acolo te făceau să te simti bine ascultându-i și vazându-i.

Dacă cineva e amator de muzică live se poate duce acolo și cred că nu o să fie dezamagit. Nu știu exact când cântă dar probabil că la sfârșit de săptămână după ora 9 sunt sanse maxime. Eu am fost vineri ultima dată.

Nu am scris asta să fac reclama  ci pentru că m-am simtit așa de bine încât mă gândesc că ar putea să se simta bine și alții.


Acțiuni

informatie

3 responses

9 11 2009
CalinC

bine de stiut, pentru cine stie sa aprecieze muzica…

10 11 2009
cristescu bogdan

Pot să-mi fac şi eu reclamă?
Ultima mea piesă se intitulează sughiţul .. audiţie plăcută!
Mie îmi plac lăutarii, mă inspiră uneori, pofta lor de viaţă ce o transmit prin muzică!

10 11 2009
VreauUltimulLoc

mi casa es su casa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat: