+18

10 10 2009

Dormea lânga ea, dar ca în fiecare noapte se trezea de două trei ori, întindea mâna să o atingă sau o săruta, uneori pe obraz, alteori pe buze.

Îi plăcea să o atinga așa adormită, nu îi tulbura somnul cădea imediat în visare.

De data asta, cum statea cu spatele la ea, când a întins mâna, făra să se întoarcă i-a atins soldul. Într-un gest reflex mâna s-a strecurat în pantaloni si i-a cuprins o fesă. Brusc s-a simțit excitat și parcă ceva l-ar fi energizat brusc, s-a întors către ea.

S-a lipit de spatele ei și i-a lasat pantalonii în jos până la jumatea coapsei. Ea a gemut ușor dar nu s-a opus, nu știa încă dacă visează sau e trează. Și-a lipit sexul tare de al ei, era caldă și uscată.

Ea s-a impins în el cu mișcări de pisică alintată. El i-a atins sexul uscat cu mâna și-a strecurat doua degete între buzele ei și le-a îndepărtat puțin, numai căt să o pătrundă câțiva milimetri. S-a împins apoi cu penisul în spațiul creat, a continuat așa până a intrat aproape jumătate. Nu apucase să se lubrefieze  așa că se mișcă cu atenție. Ea gemu ușor și se mișcă din bazin invitându-l înăuntru.

Atunci se umezi, simți senzația aceea atât de plăcută când începe să alunece. Se mișcă încet cucerind centimetru cu centimetru până pătrunse cu totul. Simții fesele ei lipite de el, asta îl stârnea imediat.

Începu să se miște, o penetrea lung și lent ea se mișca în ritm cu el nu era încă pe deplin conștientă. Crescu ritmul din ce în ce mai mult, pentru a putea să susțina mișcarea începu să respire sacadat și scurt.

Palma cu degetele răsfirate îî cuprinse cefa și se pierdu în parul ei. Ea își împinse capul pe spate invitându-l parcă să o domine. O apucă cu dinții de ceafă mușcând delicat continund să mențină alcelași ritm rapid, ea se cambra excitată. Cealaltă mana îî cuprinsera sânii, se plimba pe ai abia atingându-i. Sfârcurile întărite îi împungeau podul palmei.

O îmbrațișă și se învârti pe spate urcând-o peste el, fără să se oprească din pentrare. Ea se sprijini cu tălpile pe pat, umerii pe pieptul lui și se ridică aproape în pod. Capul îl lăsă pe spate și obraji li se atinseră, mâinile lui ii cuprinsera fesele, de la poziție erau încordate, atât de tari și sexy. Asta îl asmuți parcă, începu să o penetreze cu frenezie, poziția îi dadea libertate maximă de mișcare. Deja nu mai putea să respire la fel de repede cum se mișca așa că inspira si expira o dată la patru cinci mișcări. Ea gemea încordată, el acumula excitație până aproape de limita suportabilității. Când simți că se apropie momentul ejacularii ieși brusc.

O dădu jos de pe el, se așezară în poziția misionarului, o privi în ochii ce luceau prin întuneric și o penetra lent. O sărută cu pasiune și începu să se miște lasciv. Ea îi coordona mișcarile prin unduiri ale bazinului.

Își îndoi o coapsă și o lipi de șoldul său. Mâna partenerului alunecă pe picior în jos și îi mangâie fesa. Apoi alunecă spre sex și simti cum o penetrează, vizualiză la o marime exagerată si la un mare nivel de detaliere ceea ce se întâmpla. Vizualiză pe ecranul minții cum intră în întregime, cum sexul ei îl cuprinde și îl mangăie, ca un cadru luat de aproape într-un film porno.

În timpul ăsta mîinile ei se plimbau pe sâni și se mângâia cum numai o femeie, deplin cuprinsă de voluptate, știe să facă. Una din mâini coborî spre abdomen și alunecă spre sex. Începu să se mângâie în timp ce el o penetra. Ochii lui începuseră se se obișnuiască cu întunericul camerei și acum sorbeau cu nesaț imaginea femeii splendide ce i se oferea în întregime, ce se deschidea în fața lui în deplina ei senzualitate. O simți cum se excită din ce în ce mai mult, simțea cum ea ea acumulează energia orgasmica ce urma să explodexe cât de curând. Gândul ăsta îl excita.

O simți sub el cum începe să se încordeze cum caută să se aseze mai bine pentru a o atinge exact în locul dorit.Se mângîia cu pasiune pe clitoris. Apoi respirația i s-a oprit corpul i s-a cutremurat de încordare. Putea să intuiască ce se întampla în ea, cum se acumula tensiunea și cum erupea vulcanul placerii, ea gemu scurt și ascuțit când elibera aerul din piept. Apoi început să se zvarcolească sub el sa geamă înăbușit să își înfigă unghile în spatele lui să îi framante pieptul,  îl mușcă de umăr. El se mișca dupa cum îi dicta starea ei de excitație, repede sau lent și prelung.

Se lupta cu greu să nu ejaculeze în același timp cu ea pentru a putea să îi acorde ei întreaga lui atenție. Când a simțit-o că e pe final s-a eliberat și el. Într-un ritm diavolesc și-a crescut nivelul excitației la maxim până nu a mai putu să se abțină. Apoi s-a oprit brusc lăsând șuvoiul cald să erupă. Mâinile îi cuprinsera marginile patului, acesta trosnii sub dezlanțuirea animalică. Continuă fără ritm astfel încât să mențină cât mai mult placerea fără a atinge limita gâdilării.

Furtuna de chimicale ce îi răvășea corpul scoase la iveala instinctele animalice. Atinse cu dinții gâtul expus al partenerei într-o încordare mută, se lupta să nu muște. Aceasta se excită alintăndu-se, jucându-se ca un copil ținut de mâini deasupra unei prăpăstii încrezător pe deplin în mâinile ce îl susțin.

Inconștientă de lupta ce se dădea între milioane de ani de instinct prădător și între miile de ani de civilizație. Sau poate conștientă și incitată de această ultimă urmă de salbaticie, și pericol. Îi șopti ceva la ureche și el se destinse. Se lăsă ușor peste ea îți puse capul pe piept ei fără a se lăsa cu toată greutatea, și șopti abia perceptibil „și eu te iubesc”. O îmbrățișă cu blândețe apoi se rostogoli lângă ea. O prinse de mână pentru a menție contactul fizic și închise ochii plonjând în propria conștiință. Se cufunda în plăcerea lăsată în trup de endorfine și savură momentul scurt fără gânduri ce urma, momentul în care nu dorea nimic. Se umplu de sentimentul de împlinire și satisfacție totală


Acțiuni

informatie

20 responses

10 10 2009
OMU

Te/ai trezit bine ! Felicitari pentru postare ! 😀

10 10 2009
Papillon

mai, drace… uite si unii cu impliniri marete azi- noapte!

10 10 2009
Gabriela

super text! doar sa nu mai folosesti cuvantul „partenera”, cand descrii asta e deja mult mai mult decat o partenera de sex:D

10 10 2009
VreauUltimulLoc

Pai deja folosisem ea de multe ori si nu mai stiam cum sa zic :).

11 10 2009
amenth

10 cu felicitari 🙂

11 10 2009
dlskla

eiiii, da,domnule… trebuie sa descrii mai blind lucrurile..mi-a placut

12 10 2009
notthespoon

nu ştiu dacă-mi place. adică ar fi fost ok dacă nu citeam înainte celelalte articole. aşa, mi se pare că nu prea e „stilul tău”. dar dacă vroiai să dovedeşti că eşti versatil, ţi-a ieşit 🙂

12 10 2009
VreauUltimulLoc

Eu nu incerc sa imi impun un stil pe blog, ci tocmai sa abordez toate aspectele care ma intereseaza in viata.
Deci da, ai nimerit bine cu versatil :).

12 10 2009
Ade

esti prea tandru pt un mascul…
fute-o si gata
si nu uita sa te lauzi a doua zi la baieti heheh

13 10 2009
VreauUltimulLoc

Pe blog nu e bine?

13 10 2009
Paul

Fain textul, doar ca mici scapari gramaticale si ortografice. Spor la scris in continuare!

13 10 2009
VreauUltimulLoc

Am incercat sa le corectez 😀 sper ca nu am scapat nimic.

13 10 2009
marie doe

Superb scris, picura voluptate din text ca apa de pe capac, cand descoperi un vas clocotind.
Si foarte trist.

14 10 2009
VreauUltimulLoc

🙂 sa inteleg ca cineva a inteles partea cu tristul?
Ca sa nu ma hazardez in entuziasm, ce ai gasit ca e trist (am revazut ce-am scris si am omis sa transmit partea aia, asa ca ori esti telepata ori ai o interpretare inovatoare).

14 10 2009
marie doe

Pentru ca ea nu-i apartinea. ( Da, sunt de acord cu Gheorghidiu, iubitii AU drept de viata si de muarte unul asupra celuilalt. ) Pentru ca e doar dorinta latenta, ceva pe wishlist. Si crezi ca lucrurile devin mai aproape de realitate din momentul in care le lasi sa iasa din tine. Pentru ca sunt rari oamenii care se trezesc pentru a veghea somnul altuia, desi nu are asteptari reale. Doar fanteziste.
Pentru ca nu e doar in dimensiunea aia. Nu si in tine. E un crying-out -loud .. panne. Pitit in decenta. Povestea in sine, adica.
Zi-mi ca ma insel. Daca ma insel, e doar in privinta perspectivei tale si am fost mult prea subiectiva.
Astept 🙂

14 10 2009
VreauUltimulLoc

Nu ai nimerit :).
De fapt e mai trist de atat.Intreaga imagine exterioara nu rezoneaza in interior.
Unii oameni pot spune te iubesc fara sa fie siguri ce inseamna asta. O pot spune pentru ca e un moment potrivit fara insa sa ii implineasca si pe ei.

14 10 2009
marie doe

Ei, unii considera ca nu sunt iubiti pentru ca nu sunt iubiti cum VOR ei. Asta nu inseamna ca sentimentul nu e acolo.
Imi pare rau daca interpretarea mea ti-a dezamagit entuziasmul:)

14 10 2009
VreauUltimulLoc

Nu nu m-ai dezamagit, interpretarea ta este corecta in sine, pur si simplu nu se aplica situatiiei date.

14 10 2009
malex

bravo..
ma simt ca dracu acu, asta pt ca n-am pe cineva aproape, dar, mi-a placut 🙂

16 10 2009
Octi

foarte tare articolul 🙂
o duci bine mai…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat: